Sitter i skolan

Just nu har föreläsningen för idag slutat. Måste säga att allt som har med psykologin att göra är riktigt intressant. Socionomerna är inte alls lika roliga att lyssna på. Idag handlade det mycket om känslor och hur man ska bete sig i olika situationer för att inte göra barnen obekväma.
Nu har jag så dålig koll på mitt bloggande så jag kommer inte ihåg om jag skrivit att det är till förskolelärare jag läser. I alla fall så har det nu gått ett halvt år sedan jag började och har alltså bara 3 år kvar.

Och till något helt annat så fick vi fisk bebisar i söndags. Dom är så små och orkar knappt simma än, de flesta simmar lite emellanåt nu men ligger mest och vilar på botten eller på bladen i akvariet. Kommer bilder ikväll eller imorn.

Runt 3 ska jag åka hemåt för att komma hem till det stora projektet, att Packa. På lördag går flyttlasset så allt måste packas ner nu.


Flytt på gång

Det är inte jätte lätt att hålla igång skrivandet under en vecka då man bara sitter hemma och verkligen inte hittar på något alls mer än packar inför flytten som blir nästa fredag.
Imorgon är det dags att åka till skolan igen och jag ska kolla om det finns någon möjlighet att kanske byta skola till nästa termin.


Skönt att flytten blir av innan jul i alla fall =)


VFU

Igår var jag och tog igen en VFU dag (verksamhetsförlagd utbildning). Jag är i en åk 3 och dom håller just nu på och fixar för fullt för att få iordning ett luciatåg. Så det är det som är största fokus just nu där. OCh nu ska jag ta och åka dit igen för ännu en dag att ta igen. Skriver förhoppningsvis mera senare.


Sorry

Nu har det lyckats bli ett stort glapp med dagar utan något inlägg men jag har inte haft tillgång till någon dator i princip dessa dagar. Jag har varit på julbord i Hasses Lada i Båstad i lördags med jobbet i alla fall. Riktigt lyckat måste jag säga att det var. Det var riktigt länge sen jag haft så kul. Bussresan hem med all "allsång" och grejer gjorde ju att vi kunde vara säkra på att busschauffören inte somnade iaf.


Mycket mat blev det och endel personer upptäckte
att allt va gott när man druckit lite


Klart för idag

Nu är vi klara för idag i skolan. Sista delen handlade om kreativitet och om hur mycket man kan göra och hitta på med hjälp av olika saker. Det var alltså ganska intressanta 3 timmar på slutet. Just nu sitter jag på biblioteket och väntar på att klockan ska bli 5 så jag kan åka hem.

Och eftersom jag inte kommer ända hem så behövde jag få tag på killen och kolla när han slutar på jobbet idag så jag kan få skjuts.
Ringt har jag gjort hela dagen, blev nästan lite orolig när han inte svarat på hela dagen.
Men han hade glömt det mesta hemma idag när han åkte fick jag reda på när jag ringde hans pappa och kollade om han va på jobbet, vilket han var.
Men så kom jag på det att hade de hänt något hade säkert hans föräldrar fått reda på det på något sätt och sedan meddelat vidare det till mig.

Maten från Bambu i lördags


Föreläsning

Sitter på en föreläsning om vygotskij. Den håller bara på i 3 timmar. Jätteintressant kan jag inte påstå att det är. Lång dag i skolan blir det iaf. Jag slutar vid 4 och kommer alltså hem mellan 8 och 9 ikväll.

RSS 2.0